Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Meie noored käisid kogemusi saamas erinevatel turniiridel

Iga turniir ei lõppe medalitesajuga, kuid töö, pingutus ja tahe on kõige tähtsamad! 💪
***
2009 sinine grupp võistles kahepäevasel Nõmme Cupil, kus osales 12 meeskonda- 11 Eestist ja FC Espoo Soomest. Alagrupis alistati FC Tiigrid ja FC Ararat ÜM ning Tallinna Kalev Valge meeskond, veerandfinaalis oldi üle FCI Levadiast. Nelja parima hulka jõudnuna jäädi esmalt alla FC Florale ja pronksimängus kaotati Rakvere Tarvasele.
Treener Erki Kesküla: “Treenerina sain poiste pingutusega ikkagi igati rahule jääda. Turniiri parimaks osutus lõpuks meie esimese mängu vastane. Oli küllaltki võrdsete meeskondade turniir.”
***
Treener Martin Tšegodajev ja 2012 grupp osalesid Kindluse Cupil, kus pandi ennast proovile FCI Levadia, Nõmme Kalju FC, FC Phoenix, JK Tallinna Kalev ja FC Flora Valged meeskondade vastu. Turniiri kümnes koht, kuid iga vastasega läks mängupilt paremaks.
***
2015 sinivalge grupp võttis Teet Pajo juhendamisel osa Volta Cupist. Poisid said kuus tugevat mängu ja turniiri seitsmenda koha.
Treener Teet: “Turniir oli õpetlik ja raske, kuid teatud momentide ja otsustega väljakul võis rahule jääda. Näitasime, et väravaid suudame lüüa, mis on positiivne, kuid seda soovivad ka vastased, seega kaitsetegevusele tuleb tähelepanu pöörata. Aitäh lapsevanematele, kes kohapeal kaasa elasid ja toetasid!
Paneme edasi! 👊