Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Risto Sarapik ei jätka JK Tabasalu peatreenerina

JK Tabasalu ja esindusmeeskonna peatreener Risto Sarapiku töösuhe on lõppenud.
Risto Sarapik on JK Tabasalus olnud treener klubi asutamisest alates. Esindusmeeskonda asus Sarapik tüürima 2020. hooajast, mil meeskond mängis Esiliiga B-s. Nende aastatega on Sarapik viinud meeskonna sammu kõrgemale ehk Esiliigasse, kus saavutati debüütaastal, 2023. aasta hooajal viies koht.
Samuti on Risto juhendamisel saavutanud meeskond häid tulemusi Evald Tipneri karikavõistlustel, sh võit Nõmme Kalju üle ja meeskonna tüürimine Evald Tipneri karikavõistluste poolfinaali aastal 2023.
JK Tabasalu tänab Ristot kogu südamest pikaajalise töö eest klubis ning loodab, et Risto jätkab tulevikus klubi arendamisega mõnes muus rollis.

***

Risto Sarapik: „Olen JK Tabasalu klubile väga tänulik kõigi nende 13 aasta eest. Olen oma tööd teinud kogu hingega, olles kannustatud kirest jalgpalli vastu. Viimased neli aastat peatreenerina on olnud minu jaoks meeldejääv ja hinnaline periood. Vaadata mängijate arengut ja edasiminekut ning sellele ise kaasa aidata on olnud nauditav, nagu ka iga peetud treening ja mängitud mäng. Iseäranis jäävad meelde klubi viimine Esiliigasse ning edukas esinemine Tipneri karikavõistlustel. Soovin mängijatele ja klubile edu sportlike eesmärkide saavutamisel. Uuele peatreenerile aga jõudu tegemistes ja edukat hooaega!

***

Foto: Mihkel Naukas