Üks sats, üks süda
JK TABASALU

JK Tabasalu väravakütt Peeter Klein alustas esindusmeeskonna juures tööd üldfüüsilise treenerina!

Tabasalu külje all üles kasvanud 27-aastane Klein Tabasalu fännidele pikemat tutvustamist ei vaja. 2022 hooaja teises pooles klubiga liitunud ja vaid mõne kuuga üheks suurimaks väravakütiks tõusnud Klein, võitis oma karismaga kiiresti kodupubliku poolehoiu.

Premium liigas peetud 48 kohtumise ja 10 skooritud värava pealt saadud kogemustega, on Klein olnud eeskujuks noorematele meeskonnakaaslastele. Eelmisest hooajast on Kleinil ette näidata ka Esiliiga septembrikuu parima mängija tiitel. Algaval hooajal saab teda näha tegusid tegemas nii platsi peal kui platsi ääres.

Peeter Klein:Mul on ülimalt hea meel olla osa oma kodukandi klubi arengust, sest just mängijate aitamine ja nende arengu nägemine pakub mulle kõige suuremat rõõmu.
Minu roll on olla eeskujuks teistele mängijatele ja aidata neil füüsiliselt teha järgmine samm tippjalka suunas. Olla täpselt see “pisut kogenum kutt”, keda ma oleksin enda kõrvale noormängijana tahtnud. Et Tabasalu noored treeniksid teadlikumalt ja ei teeks samu vigu, mis mina nooremana tegin.”

Teeme tööd! 👊

#ükssatsükssüda 💙