Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Meie naiskonna mängijad Karina ja Anette viibisid A-koondisega Türgis

🇪🇪 Türgis A-koondisega laagris viibinud ning rahvusvahelisel turniiril osalenud Karina ja Anette jagavad meiega oma muljeid! 💙
***
A-koondises debüütvärava kirja saanud Anette Salei: “Selja taga on 2024 esimene koondise laager ja esimesed rahvusvahelised mängud. Minu jaoks oli see turniir meeldejääv, sest esimene värav koondise eest on suur asi. Kindlasti oli kõigil natukene keeruline alguses mängu sisse elada, sest hooaja ettevalmistus on alles poole peal. Hoolimata sellest tegime tiimina hea laagri ning saime positiivse emotsooni, et olla aprillis valikmängudeks eriti heas vormis.💪🏽
Karina Kork: “Hooaja ettevalmistusperioodi sobitus Türgi laager suurepäraselt. Ehkki tulemused ei olnud päris need, mida lootsime, siis laagrist kaasa on võtta palju positiivset – noorte vinged debüüdid, emotsioonidest tulvil debüütväravad ja väga äge üheshingamine, millest kõigest ammutame jõudu selleks, et aprillis EM-valikturniiri korralikult alustada.”
***
Edu, tüdrukud! 🙌
Foto: Liisi Troska / jalgpall.ee