Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2011 ja 2012 grupi poisid osalesid Saku Spring Cupil

JK Tabasalu 2011 valge ja 2012 valge grupi poisid osalesid möödunud nädalavahetusel treener Teet Pajo ja Martin Tšegodajevi juhendamisel Saku Spring Cupil.
Treener Teet: “Turniir algas positiivselt, sest esimesest mängust võeti magus 1-0 võit JK Auguri üle. Seejäre tuli alagrupi kolmes jägmises mängus tunnistada vastase paremust (võibolla tänu sellele, et meid saatsid erinevad mured) aga esimese mängu võit viis meid 10 võistkonna konkurentsis 5.-8. koha mängudele.
Esimeses playoff mängus pidime alla vanduma A-alagrupi kolmandale meeskonnale Saku Sportingule, seega pidid poisid ennast korralikult kokku võtma, et turniiri viimases mängus Nõmme Kalju FC-ga siiski võitjana väljuda ja positiivse meeleoluga turniir lõpetada. Sellega saadi kenasti hakkama ja lõpptulemus 2-0 tõi jälle naeru näole. Seega turniiril tubli 7. koht.”
Treener Martin: “Osalesime rahvusvahelisel turniiril, kus saime mängida nii Eesti kui ka Läti põnevate võistkondadega. Saime tunda nii võidurõõmu, kaotusvalu kui ka sõbralikke viike. Oleme teinud väikseid edusamme nii kaitsefaasis kui ka ründetegevuses. Ootame põmevusega järgmisi väljakutseid.”
***
Tänud mängijatele, treeneritele, toetajatele ja korraldajatele! 🙌