Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2015 poisid osalesid edukalt KäPa 2023-24 talveturniiril Helsingi

Kogu turniiri peale mängisid poisid 15 mängu- 12 võitu, 2 viiki ja 1 kaotus, millega koguti 38 punkti ja ühtlasi saavutati kõigi osalenud meeskondade hulgas kõrgeim tulemus! 🙌

✍️Lapsevanem Indreku kokkuvõte turniirist: “KäPa talveturniir koosnes 5 osavõistlusest, mis toimusid ajavahemikus oktoober 2023 – aprill 2024. Turniiri Kilpä tasemel võttis osa 20 võistkonda.
Soomes on noorte jalgpallivõistkondi rohkem ja süsteem selgemalt välja kujunenud.
Noortel on seal 4 taset (1. Elite; 2. Kilpä; 3. Haaste; 4. Harraste). Eliidis, tugevaimal tasemel osalevad suurte klubide akadeemiate noorte satsid. Meie osalesime sellel turniiril teisel ehk Kilpä tasemel. Tänane tase ja tulemused näitavad, et järgmistel võistlustel võib kõrgeima taseme Elite puntidega võistelda küll.
Kuivõrd Kilpä tasemel eraldi turniiritabelit välja ei toodud ja paremusjärjestust (avalikult) ei näidata, siis me lastevanematega tekitasime ise turniiritabeli, kus said koondatud kõigi tiimide võidud/kaotused ja punktid.
Meie mängud olid ära jagatud kolme osavõistluse peale.
Kutid mängisid 15 mängu. Võideti 12 mängu, 2 mängu mängiti viiki ja kaotati 1 mäng, millega koguti 38 punkti ja ühtlasi saavutati kõigi osalenud meeskondade hulgas kõrgeim tulemus.
Rohkelt väravaid taguda ei olnud eesmärk omaette, kuid satside ebaühtlast taset peegeldab löödu-lastud väravate vahe 122:34. Sellele vaatamata oli mitmeid tummiseid vastaseid, kus oli mängupinget küll ja veel. Teise koha sats kogus 37 punkti ja kolmanda koha sats kogus 35 punkti.”

***

Rohkem muljeid turniiril osalemise kohta ning tulemuste kokkuvõtte leiate SIIT
Hea töö, kutid ja treener Andrus Mitt!
👏👏👏
Kiitus vanematele!
Foto: Erakogu

Facebooki kommentaarid