Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Meie 2014 ja 2013 Sinised grupid osalesid Ahvenamaal Alandia Cupil

⚽️ Meie 2014 ja 2013 Sinised grupid osalesid 14.-19. juunil Ahvenamaal Alandia Cupil

2013 Sinised oma alagrupis 2. koht!

2014 Sinised oma alagrupis 3. koht!

***

Treener Erki Kesküla: “Sel aastal Ahvenamaal peetud Alandia Cup’il osalesid poisid ja tüdrukud sünniaastaga 2013. Poiste võistkondi oli osalemas 98. Suur enamus Soomest,1 Rootsist,1 Inglismaalt ja 2 Eestist-Tabasalust. Võistkonnad jagati kolmeteistkümnesse alagruppi. Pääsme play-off’i, 16 parema sekka, tagas alagrupi võit. Edasi pääses ka 3 paremat 2. kohal lõpetanud tiimi.
2014 Sinisel küll kohamängudele pääseda ei õnnestunud, ent turniiri võib lugeda kindlasti kordaläinuks. 7 võistkonnaga alagrupis saavutati 3. koht, kui võideti 3 mängu, viigistati 1 ja kaotati 2. Alagrupi võitnud võistkonnale kaotasime suurelt, aga ka ise saime ühe suure võidu. Ülejäänud neljas mängus olid skoorid jalgpallile omased.
Usun, et poisid on taas ühe rahvusvahelise kogemuse võrra rikkamad.
Tänud lapsevanematele igakülgse abi ja kaasaelamise eest!”

Treener Rainis Maasing: “2013 vanusegrupi võistkond osales rahvusvahelisel turniiril Alandia Cup. Poisid olid tublid, oma alagrupis võideti neli ja kaotati üks mäng, mille tulemusel jäädi alagrupis võitjaga samade punktidega, kuid väiksema väravate vahega teiseks. Saime kinnitust, et suudame Soome klubide omavanuste esindusvõistkondadega konkureerida küll! Suur toetus oli poistele ka turniirile kaasasõitnud vanemate fännklubi poolt! Selle turniiriga sai kena punkt pandud treener Rainis Maasingu kahe aastasele juhendamisele. Järgmine rahvusvaheline turniir seisab 2013 sinisel grupil ees juba juuli alguses, kui toimub Tallinn Cup. Siis võistlevad ja treenivad poisid juba uue treeneri Martin Tšegodajevi juhendamisel.”

***

🙌 Suur aitäh korraldajatele, võistlejatele, treeneritele ja kaasaelajatele!
#ũkssatsükssüda 💙

Fotod: Erakogu