Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Flora Cupilt 2014. 2005 poistele esikoht, 2006 poistele 11. koht. Treenerite kommentaarid.

Selle aastasel Flora Cupil osalesid 2005 ja 2006 sündinud poisid.

2005 poiste turniir toimus 16. novembril Lillekülas EJL sisehallis.

2005

Kohal oli 10 võistkonda, kes oli jaotatud 2 alagruppi. A-grupp: FC Flora valge, Nõmme Kalju FC , JK Sparta, JK Tallinna Kalev, Saku Sporting ja B-brupp: FC Flora roheline, FC Nõmme United, JK Tabasalu, FC Flora Kuusik, Jõhvi FC Lokomotiv.

Alagrupi täiseduga lõpetanud poisse juhendasid treenerid Riho ja Kent. Jõhvi poisse võideti 4:0, Kalju poisse väga kaasahaaravas mängus 4:2, Flora rohelisi 5:0 ja Flora Kuusiku poisse 7:0.

Alagrupi võitjad selgitasid omavahel 1.-2. koha. Väga dramaatiline mäng võideti 3:0. Turniir kolmanda koha võitsid Nõmme Kalju ja neljanda koha Tallinna Kalevi poisid.

 

Treener Riho kommentaar:

“Alagrupi läbisime vägagi kindlalt. Nõmme Kalju oli alagrupis ainukene punt, kes suutis meile vastupanu osutada. Kuigi jäime otsustavas mängus kaotusseisu, siis õnneks meie poisid ärkasid talveunest ja surusid oma tahtmise peale, tulemuseks 4-2 võit.

Finaalis kohtusime osavate Sparta poistega. Finaali tulemuses ja mängupildis mängis olulist rolli see, et Sparta väravavahile anti punane kaart Dima maha tõmbamise eest kastis. Olukorda saab näha siit.

Müts maha Spartakate ees. Nad mängisid enamuse mängu vähemuses. Sellele vaatamata osutasid nad südi vastupanu.

Kuigi turniirivõit on tõsiasi, siis mänguga ei saa päris rahule jääda ja loorberitele me puhkama ei jää!

Täname valjuhäälset toetajaskonda, kes poistele jõudu juurde andsid!”

Pildid 2005 turniirist.

 

2006 poiste turniir toimus päev varem, 15. novembril EJL sisehallis.

2006

Kohal oli 16 võistkonda. Tabasalu poiste mängud alagrupis: kaotus FC Levadiale 1:2, võit FC Puumade üle 4:1, kaotus Tallinna Kalevile 0:2. 9.-12. koha mängus kaotati TJK Legionile 0:5. Viimases mängus võideti Saku Sportingu poisse 5:1 ja toodi koju 11. koht.

Treener Hendriku kommentaar:

“Poistel oli erakordselt pikk päev, lisaks Flora Cupile osalesid poisid hommikul Keila Tabasalu maavõistlusel. Kõik võistlustel osalenud poisid said võrdselt palju mänguaega selleks, et kedagi mitte liigselt üle koormata.

Kõik andsid endast platsil maksimumi. Võitlusvaim oli aasta parim, kuid sellega kaasnes ka liigne ISEtegemise soov. Me ei suutnud palliga mängides ühtse võistkonnana püsida ning kiirustades jooksime oma rünnakutega tupikutesse.

Tegime head mängud ja ühe halva mängu. Mängudest saan teha korraliku analüüsi ja otsustada millele peab treeningutel rohkem rõhku panema.

Kõige tähtsam on see, et kõik said päeva jooksul palju mängida. Meil on nüüd pea kaks kuud aega oskusi lihvida ja võistleme jälle jaanuaris Männikul meie enda korraldataval turniiril.”

 

 

Kiidame turniiri korraldajaid. Vaatamata külmale oli sisetingimustes kunstmurul poistel väga mõnus mängida.

 

JK Tabasalu

Facebooki kommentaarid