Üks sats, üks süda
JK TABASALU

13.mail toimus Tabasalu Arenal “Suur emadepäeva kevadpidu” koos vallarahvaga!

Pühapäeval, 13. mail toimus Tabasalu Arenal juba kolmandat korda meeleolukas kevadpidu, millega sellel aastal Tabasalu jalgpalliklubi ja vallarahvas tähistasid emadepäeva!

Kevad on nagu hooaja algus ning paljud pered tulidki sellel imelisel emadepäeval kokku, et olla koos sõpradega ning nautida super ilusat suveilma ja mitmekülgset muusikat.

Kontsert algas väikeste tublide Harku valla laululaste esinemisega, millele järgnes Erich Kriegeri emadele pühendatud kontsert ning kui rahvas juba hakka hoogu üles võtma, tuli lavale TERMINAATOR, kes rõõmustas oma fänne teada tuntud hitt-lugudega, mille saatel hea rokkida.

Jalgpalliklubi soov oli vallarahvale head emotsiooni pakkuda ning tegevust nii suurtele kui ka väikestele jätkus terveks päevaks.

Lastele pakkusid rõõmu ja lusti mitmed erinevad atraktsioonid – kohal oli Batuudijuss, kelle batuudilinnas said lapsed möllata. Seal oli ruumi nii pisematele huvilistele kui ka natukene suurtematele trikitajatele.

Lastele oli kohale toodud mitmeid ägedaid elektriautosid ning näomaalinguid tehti kõikidele soovijatele. Lastealale oli püsti pandud ka suur täispuhutav jalgpalliväljak, mis tõmbas lapsi ligi nagu magnet.

Kindlasti tasub ka mainida, et väga populaarsed olid üritusel lastevanemate kohvik, kuhu klubi lapsevanemad olid küpsetanud maitsvaid pirukaid ja kooke ning suu sai veel magusamaks proovides imemaitsvaid minipannkooke (Poffertjes) – see on tänavatoit, mis pärit Hollandist ning see 300 aastane traditsioon on jõudnud nüüd ka meie tänavatele!

Kellel oli veel emale emadepäeva kingitus ostmata, sai seda teha just kevadpeol, sest E4 disain pakkus emadele kauneid ehteid.

Nii pileti-, kohviku- kui ka õnneloosi tulu läks klubi toetuseks ja laste spordi arendamiseks.

Suure kevadpeo korraldamisele aitasid suures osas kaasa just Tabasalu jalgpalliklubi aktiivsed lapsevanemad, kelle koostöö sujus suurepäraselt. Täname kõiki, kes aitasid peo õnnestumisele kaasa! Üks sats, üks süda!


Kindel on see, et sport ja meelelahutus ühendab kogukonda! Ootame kõiki toetajaid meie esindusmeeskonna mängudele kaasa elama. Järgmine mäng Tabasalu vs Viimsi toimub juba 24.mail Tabasalu Arenal kell 20:00.

 

 

 

Facebooki kommentaarid