Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Meeskond alistas Viimsi!

Meistrivõistluste 10 vooru kohtumises tuli meeskonnal asuda lahingusse Viimsi JK vastu, kes enne mängu omas nagu Tabasalugi tabelis 22 punkti ja liidrikoha jagamist.
Mänguõhtu juhendas sisse Brasiilia trummishow ja sambarütmid, tulised toonid kandusid koheselt üle ka mänguväljakule. Mäng oli kiire ja võimalusterohke. Tõele au andes omas külalisvõistkond kogu aeg rohkem palli ja paremaid võimalusi ning esimese poolaja keskel peale seda kui pall oli käinud ühe momendi jooksul kaks korda Tabasalu väravapostis, õnnestuski viimsilastel lõpuks see meie väravasse lüüa.
Võrdne lahing jätkus sealtmaalt edasi kuni pooajavileni ja meeskonnad said minna jõudu koguma. Vaheajal sai seekord välja loositud superauhinnana TREK maastikuratas Rademarilt ja pealtvaatajad kinnitada keha Brasiilia stiilis grill-lihaga.
Teisel poolajal jätkus kõik samamoodi ainult, et Tabasalu võimalused muutusid ka järjest ohtlikemaks. Vahetusest sekkus väljakule esindusmeeskonna eest debüüdi teinud alles 15-aastane Kristjan Stüff. Ühe kiire vasturünnaku käigus lendas pall vastaste karistusalas meie õnneks viimsilase enda jalast nende väravasse ja seis oli viigis! Tabasalu tõi väljakule aina jõudu juurde, mängu sekkus Andrus Mitt ja tema ning terve mängu aktiivselt tegutsenud Kersten Lõppe ja Edwin Stüfi eestvedamisel asutigi võiduväravat jahtima. Viimsi võitles samamoodi ja üritas hoopis ise mängu ära otsustada. Tiksusid juba kohtuniku poolt antud lisaminutid, kui pall käis viimsika kauglöögist meie põiklatis ja sellele järgnenud kiire vasturünnaku tulemusena lükkas Kristjan Stüff palli vastaste värava ette, kus oli õigeaegselt kohal Rasmus Tomson, kes siis palli ka kindlalt vastaste väravasse lõi ja kodumeeskonnale 2:1 võidu, 3 punkti ja liigatabelisse liidrikoha kindlustas.
350 pealine publik nautis jalgpalliõhtut täiega, täname vastast ja kohtume Arenal juba 11. juunil kell 20:00 kui vastaseks Läänemaa JK!
Pildi autor: Mihkel Naukas

Facebooki kommentaarid