Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Klubi tegemisi kajastas Harku Valla Teataja ja eestielu.ee

Harku Valla Teatajas ja eestielu.ee-s ilmus selline lugu JK Tabasalu tegemistest.

Jalgpalliklubis Tabasalu mängivad vabariigi ühed parimad noored jalgpallurid. Sellel suvel on koju toodud turniirivõidud juba kahelt suurelt rahvusvaheliselt noorteturniirilt.

JK Tabasalu poisid osalesid 27.-30. juunil 4 vanuserühma võistkonnaga Baltimaade suurimal noorte jalgpalliturniiril Pärnu Summer Cup. Turniiril osalesid meeskonnad Inglismaalt, Soomest, Rootsist, Venemaalt, Lätist ja Leedust.

Märkimisväärne on see, et kõik JK Tabasalu meeskonnad võitsid alagruppides kas 1. või 2. koha ning tagasid võimaluse võidelda medalite eest.

2002. aastal sündinud poiste võistkond kordas eelmise aasta saavutust ja tuli koju jälle võidukarikaga. Suure saavutusega said hakkama 1999. aasta poisid, tuues koju 4. koha, 2003. poisid saavutasid 6. ja 2004. poisid 7. koha.

Rahvusvaheline turniir

Teine rahvusvaheline suurturniir Tallinn Cup 2013 toimus 2.-6. juulil, kus osales ligi 130 meeskonda. Kaugemad külalised olid Itaaliast ja Mehhikost. JK Tabasalu sinisärke esindas nelja aastakäigu jagu võistkondi, kes kõik tagasid taas võimaluse võidelda rahvusvaheliste suurklubide vastu 1.-8. kohtadele. Kuldse medali tõid koju 2002. aasta poisid. 2003. aasta poisid pidid 3.-4. koha mängus vastu võtma napi kaotuse Soome poistelt ja koju tuldi 4. kohaga. 2004. ja 2005. poisid võitsid 8. kohad.

Klubi peatreener ja 2002. rühma treener Risto Sarapik sõnas: “Turniiridel saavutatud tulemused on tähelepanuväärsed juba seetõttu, et meie võistkondades mängivad valdavalt Harku valla oma poisid. Süsteemse tööga saavutab palju.”

Klubi üks asutajaliige Margus Vetsa lisas: “Lastevanematest fännklubist on kujunemas juba omaette sõpruskond, mis on väärtus omaette.” ja usub, et Harku valla esindusklubil on tulevikku.

Uued tulijad

JK Tabasalus avati just uus 6-7 aastaste poiste treeningrühm.

Suvel on treeningud 2x nädalas. See võimaldab lastel teha tutvust jalgpalliga ning annab vanematele nädalas 2 lisa vaba tundi. Treeningud on sügiseni tasuta. Soovijaid oodatakse teisipäeval ja neljapäeval kell 17.30-18.30 Tabasalu staadionile.

Facebooki kommentaarid

Lisa kommentaar