Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Meeskonnale koduväljakul taas kindel võit

Esindusmeeskonnale Esiliiga B 19. mänguvoorus kindel võit! 😎
***
Eile astusid meie mehed koduväljakul vastu Nõmme Kalju FC U21 meeskonnale, kellele ülemäära palju sisseelamise ruumi ei antud. 14. minutil rammis vastase puurilukk Tristan Pajo maha ning tasuks penalti. Väravakütt läks asja ise otsustama – 1:0! Loetud minutid hiljem jäid kaljukad hätta Joosep Põdra terava sööduga ning Dinars Ekharts karistas – 2:0! Pisut enne pooltunni täitumist näppas Ekharts hooletult söödetud palli ja toimetas selle tagumisse posti, kus oli Pajo valvel – 3:0! Avapoolaja kirstunaela ja kübaratriki lõi Pajo 11 meetri pealt – 4:0! 😮‍💨
Teise poolaja keskel tuli Valeri Makarov vasakult äärelt ise, trikitas end karistusalasse ja leidis üles üksi olnud Alan Nahki – 5:0! Kümme minutit hiljem oli Nahk ise söötja rollis ning lõpptulemuse vormistamise vaev jäeti Ekhartsile – 6:0! 👏🏻
***
🔵 Kübarat kergitanud Tristan Pajo: “Mäng suures plaanis oli kindlalt meie käes, nagu ikka sellel hooajal meie mängud Tabasalus on. Aga viimased paarkümend minutit mängus olid tiimile väga rasked just füüsilise poole pealt. Muidu suutsime mängu väga hästi alustada, pressisime kõrgelt, panime vastased eksima, võitsime palle ja lõime 4 kiiret väravat, mis otsustasid mängu ära. Teisel poolajal natuke võtsime vist jala gaasipedaalilt ära, aga siiski suutsime mängida piisavalt hästi, et lüüa veel 2 väravat.
Võtmekoht oligi see, et meie läksime palju paremini mängule peale, lõime kiirelt mitu väravat ning panime vastased väga suure surve alla enda agressiivsuse ja tahtega!”
***
Nagu ikka, siis Esiliiga B tipp on JK Tabasalu oma. Kaks mängu vähem pidanud FC Tallinn jääb kümne silma kaugusele. Ka väravaküttide edetabeli tipp kuulub suuresti meie meestele:
18 väravat löönud Tristan Pajo on esimene ja Dinars Ekharts on 14 tabamusega 2.-3. kohta jagamas. 🔝💙
Foto: Mihkel Naukas