Üks sats, üks süda
JK TABASALU

JK Tabasalu alustab täna taas treeningutega!

Meil on hea meel teatada, et vastavalt Vabariigi valitsuse 28. aprilli otsusele on lubatud alates laupäevast 02. maist kuni 10 inimese osalusel toimuvad spordiüritused ja vabaõhutreeningud, kui järgitakse 2 + 2 reeglit (koos tohib liikuda üksi või kahekesi ning teistega tuleb hoida vähemalt 2-meetrist vahet).

JK TABASALU ALUSTAB TREENINGUTEGA VÄHENDATUD MAHUS 04.05.2020

JK Tabasalu treenerid ja juhtkond otsustasid alustada treeningutega järkjärgult alates täna alanud nädalast. Kõigepealt alustavad vanemad treeninggrupid suurel väljakul ja seejärel nooremad grupid väikesel väljakul. Väikesel väljakul nooremate gruppide trenne käesoleval nädalal veel ei toimu, s.t. praeguse plaani kohaselt alustame väikese väljaku trennidega järgmisest nädalast (alates 11.05.). Täpsema info trennidega alustamise kohta saadab grupi treener eraldi igale grupile.

Kõik mängijad ja lapsevanemad peavad läbi lugema ja järgima JK Tabasalu ohutusreegleid ja Eesti Jalgpalli Liidu poolt kirja pandud soovitusi ja tingimusi treeningute läbi viimiseks.

JK Tabasalu ohutusreeglitega tutvu SIIN

Eesti Jalgpalli Liidu soovitustega tutvu SIIN

Treeningutega taas alustades on väga oluline, et iga vastutav isik (treener), mängija ja lapsevanem peab kinni kehtestatud reeglitest.

***

Palume tähele panna, et eriolukorrale kohaselt on treeningute graafikud ajutiselt hõredamad ning treeningute kestvus lühiajalisem. See on tingitud vajadusest tagada, et treenerid jõuaksid kahe treeningrühma treeningute vahel tegeleda staadioni ettevalmistamise, desinfektsiooni reeglite täitmise ning laste ohutu lahkumise ja saabumisega staadionile. Tegemist on ajutiste meetmetega ning normaalses rütmis alustame tööd niipea, kui selleks Vabariigi valitsuse poolt vastav luba antakse.

TÄHTIS! Staadionile TULE UJULA POOLSEST VÄRAVAST ja staadionilt LAHKU VÄIKESE VÄLJAKU POOLSEST VÄRAVAST!!

 

***

Kui keegi ei soovi veel treeningutega alustada, siis on see täiesti mõistetav ja andke sellest treenerile teada. Kellel on lisaküsimusi treeningtöö korralduse kohta eriolukorras, siis võite pöörduda klubi juhi Viktor Kioleini poole telefonil 5069999 või e-maili aadressil: info@tabasalujk.ee

***

Heade soovidega!

JK Tabasalu treenerid ja juhtkond